Blogger Layouts

Tuesday, May 7, 2013

Merajuk 5 Tahunnn.....~~~

Tahniahh!! Buat kerajaan baziran tradisional...(erkk salah tulis) ok abaikan...okei  skrg mmg xdapat nk berbuat apa2 sebab PTPTN dah cmfm2 kene bayar balek...baru nak merasa PTPTN free...tol free..harga kete turun..aduhaiiii.....frust menunggeng...haha! but i’m still alive when getting news Selangor will head back to Pakatan Rakyat rule with the pact expected to retain its 36 seats majority & officially was taken by YB MB SELANGOR (khalid ibrahim) dan sekaligus merampas takhta dari parti biru putih dan menjadi pentadbir bagi kerajaan negeri SELANGOR ....ngeh3!  yeahhh dpt air free lagi...n dpt mcm2 lg laa utk sape2 anak selangor tu...wahhh!! UNTONGG JADI ANAK SELANGOR NIE...idop merah kuning!!




*tahniah dipermatang pauh & lembah pantai!!! Semoga anda terus bkhidmat!!

*INIKALILAHHH!!!  ^_____^

*LAINKALILAH...ERKK..~_~

*APELAH NASIB MELAYU  JATUH DITANGAN WARGA CINA...SAMA2 KITA RENUNGKAN...


*KAU BAJU BIRU AKU BAJU KUNING..KITA SAMA  1 BANGSA 1 AGAMA ..APE SALAH NYA  KITA SALING KERJASAMA..KIAMAT NT KITA 1 PADANG JUGA.



*1 ALLAH 1 RASUL 1 MAZHAB  BERSATULAHHHH!!!!


.
hidoppp!!!! allahhuakbarrr!!!!

hurmmm politikk xsuda2...adeihhhh!!


kalau dah menang senyap je laaa...jgn nak buat provokasi secara terang terangann....kau tak merasa pakai ptptn kau jgn buat fitnah laaa...kau tak merasa masuk u tu pasal kau boleh ckp mcm tu...jelesss leteww dlu blaja kt skola xpndai xdpt msok u kann??kann??...at least kami msok u ade PENDIDIKAN...org pandang...klo keje krajaan gji tgi...kau ADE?? ade ke org nk ambik pemimpin yg xd pendidikan?? klo pendidikan stakat SPM je tp berfalsafah mcm org tepi jln sape nk votee ...KAMI bukan xnk bayar tp pinjam sikit kene byr smpi bganda2 ....siap ade bunga laa bagaii...so that's why minta dihapuskan...so now kau da menang kau syp...masing2 jln tgungjwb msing2 k...kdg2 mcm nk ckp "melayu nie b**0 " pasal politik gado sesama sendiri...mencarut sana sini bagaii...kau gado sampai berdarah skali pon xd pemimpin nk kasi kau duit...at least calon-calon yang bertanding tu ade gak bagi sumbangan nk bantu kau tu sbg rakyat...yang kau tu jadi rakyat ape kau bagi kat malaysia niee???ape sumbangan kau bagi??rakyat untung takk??? bagi pegaduhan..n buat perpecahan sesama melayu?? mcm tu?? bagoss laaa sampaii kiamat pon xd sape yg untung...sumer tu nikmat & rezeki dr allah jgn kufur nikmat...JUZ TERIMA KASIH  AJE LAA...setakat ade air liur untuk bertegang lidah sesama manusia baek tobat laa kawann...kau islam aku islam..1 mazhab 1 kalimah so tlg laa hentikan semua provokasi murahan sebegini rupa...malaysia hidup aman bebas..kalau nk cetuskan provokasi mcm nie pergi hidup kat iran israel sana tu...


"BN’s only target of attack was the attempt to sow discord between races and religions". 

no wonder la...penyokong dia pun duk kutuk parti lain gk...achanerr tuu...

* Penyokong  nie yg lebih2 kutuk sana sini pumpang bagai...padahal pemimpin senyap je...rilex sudahh...mcm laa parti tu  menang calon tu nk bagi kau pangkat n duit bribu2 pn....hidup kau mcm tu gak.. gaji kau paras lutut gk..standard spm gk....kalah ponn duit kau banyak tu gak.... xd nyer PM nk kasi upah atas kewibawaan sbb mgutuk parti lain nyerr...TAKKKDERRR OK!!  PM & calon lain pon xnak usik duit kau...buat penat je kau part time kutuk parti tu parti nie sana sini xdpt gaji pon!! phuihhh!! lebih baik kau duk diam2 je..wt pnt je mrh2..baek mrh ank2 kau yg nkal tu..at least berbaloi dia dgr ckp kau..heh!

2 comments:

mushroom said...

hahahahahaha.. itu diaaa. DUN Noli da memulakan bicara. ala noli ni. mcm xfhm, cekik drh dari PTPTN la br blh bg BRIM.. pnjmnya ckit, byrnya kna tmbh 7k. adeiii. 7k tu ckp utk divide 28 penerima BRIM. lalalalala.. org da menang.. kta biarkn jak la.. lgpun itu yg rkyt mo kn idup dgn taraf tggi. masa ngundi kemain lg sokong. tp bla da naik harga masing2 komplen. hambek! kekekee. adeii. bpolitik sudahhh kta ni

purple.sk4 said...

hahahaha..betol2!! skong! dorg skong tp xtaw agenda sbnrya utk mng je..last yg rugi dorg gk..harga naik sana sini skrg..gov tax dah dkat rm6..perghh! sabarr jela..btol la..bajet utk brim letew nt..kang ckp xtepati jnji plak..psl tu naik harga.