Blogger Layouts

Friday, April 12, 2013

seriusss stresss...!!!!!

cuakk!! gelabah!! risauu !!! huh! sumpahh ak takottt untuk g exam PTD esok....dan esok adalah pertama kali ak menduduki peperiksaan permohonan jawatan dlm SPA....sumpahh ak xtaw apa soalan yang bakal ak jawab esok...yang ak tahu ianya adalah soalan tentang pengetahuan am,penyelesaian masalah..dan esei...malah cth soalan pn ak xpena tgk...yg aku tahu lebih ke arah tentang malaysia of course la kann xkann bangladesh plakk...ermm actually aku bukan laa takut sangat pasal nk g exam nie...yg aku cuak kan ak xtaw sape calon-calon lain yang akan menduduki dewan peperiksaan sama ngn aku....klo time spm,stpm & kt UNi dlu ak xd la rsa neves sgt mcm nie sbb ak tau ape soalan yg akan keluar n dengan siapa yg akan sama2 jawab exam dgn aku nanti.....dah lerr ak g sensorang esokk....xd mmbr lakk tu...lagikk laa nevess...at least ade sorg dua mmbr wat tman jd laa..bole wat sembang2 mse b4 n after exam tu...mmbr sama skola dlu ade la yg dpt tmpt yg sama tapiiiii kawasan lain-lain plakkk....adessssss!! ntahlaaaa ak just revision siket2 je nie pn...sbb ak tau result dia nt cmfm2 ak failed...hahahaha...tkot gk bile bca kt certain blogger bgtaw yg ade yg calon PTD yg dh 5,6 kali exam still failed...perghhh gileee laa!!! xper tu sume depends pada rezeki masing2....aku percaya pd takdir..Ntah lerr ak no komen psl EXAM esk....papepon ak berserah je pd allah...wlopun org ckp juz skadar exam je pn blm tntu ko dpt ke x lantak la....yg pntg ak dah cuba untuk stage yg ptama..bkn sng nk dpt pgilan exam nie...da dkat stahun ak tgu....tahun nie br dpt ...2pn juz exam...xpela cuba je wlopn exam je pn...yg pntg usaha tu dah ada.....klo  ditakdirkan ak failed xper...ak redha..mgkin blm mase lg utk aku..ok la papepon sgala-galanya akan terjawab esok!!! aku doakan buat kwn2 yg sama2 akan bjuang utk exam PTD esok all the bez k! berpantang maut sblom ajal!! ehh ye ke?? hentam aje la...KBYE!!~~~







2 comments:

zzali omar said...

kalau ko still knl dan cam aku,aku nak bgtau ko......blog ko nie mmg tempat ko lepaskan perasaan bosan dan tertekan ke? hahahahaaaaaa! =D btw,best dpt berita kekwn lama.

purple.sk4 said...

kau kenapa?? masalah kau ke ak nk lepas kn perasaan aku ....hak berbloging hak semua ok! ak xgnggu live kau ponn....ape masalah kauu? yg kau stalker aku apehal? ak x suruh pon...ini blog ak klo xsuke jgn baca...dah la kenal pon tak...hakkkktuihhh!!!